Kennisbank
Lekker Lupine bindt en verbindt. Dit doen we onder andere door het delen van wetenschappelijke- en toegepaste kennis en volop inspiratie. We vullen dit onderdeel blijvend aan. Heb jij ook input? Voel je welkom en mail ons.
In onze kennisbank vind je informatie over:
Update project OMEGA - Ontwikkeling Mengteelten (Lupine, Haver en Deder) voor Eiwitrijke, Glutenvrije Afzetketens.
Leev kiest voor Nederlandse biologische lupine in samenwerking met Lekker Lupine en Inveja
André Jurrius van ekoboerderij de Lingehof en Lekker Lupine in gesprek met Michiel Elands van Groen Kennisnet over duurzame eiwitten van Nederlandse bodem
Bakkerij Van der Westen en Lekker Lupine bundelen krachten voor eiwitrijk en duurzaam brood op basis van biologisch lupinemeel van Nederlandse Lekker Lupine telers.
Tijdens de 2e editie van de #BeanMeal zetten we met heel veel organisaties de Peulvruchten in de spotlight tussen 10-16 februari. Op 10 februari vieren we wereldpeulvruchtendag.
Jan Kiers (Delphy), André Jurrius (Ekoboerderij de Lingehof) en Marieke Laméris (Lekker Lupine) tekenen samenwerkingsovereenkomst EU project VALRECO
Lekker Lupine, Ekoplaza en de Paddestoel brengen Mediterraanse lupineballetjes op de markt
Lekker Lupine brengt onder eigen label “LuPien Cuisine”" spreads en pasta op de markt - bomvol met lokale eiwitten en vezels!