Spreads en Pasta van eigen lupinebonen bomvol lokale plantaardige eiwitten en vezels!
Lekker Lupine brengt onder eigen label ‘LuPien Cuisine’ producten op de markt gemaakt van eigen lupinebonen. Als eerste introduceren we 2 heerlijke smaken spreads en pasta. We kozen voor deze producten omdat iedereen wel eens pasta in de week eet, en veel mensen op zoek zijn naar lekker en voedzaam plantaardig broodbeleg.
Zo maken we het jullie makkelijk om lekker én gezond te eten EN tegelijkertijd ons te steunen, zodat we met onze lupine telers nog meer impact kunnen maken. Goed voor ieders gezondheid, biodiversiteit en de boer!
Verkoop
De spreads worden verkocht via Oregional aan zakelijke klanten - denk aan cateraars van bedrijfsrestaurants. Via code 5379 en 5380 op de Oregional site.
Consumenten kunnen de pasta en spreads via boerderij winkels kopen.
Ook in assortiment of als onderdeel van relatiegeschenk?
Neem contact op per mail om de mogelijkheden te bespreken
Webshop: Lekker Lupine werkt aan een eigen webshop en website voor LuPien Cuisine
Marieke Laméris - dit is wel mijn favoriete eten: Lokale granen, groentes, een spread met een lekkere dressing. Met deze componenten kan je eindeloos variëren het hele jaar door. Net wat je in huis hebt en vers van het land komt. Ik heb de naakte haver ontdekt en ben dol om deze stevige bite. Maar je kan het ook afwisselen met Quinoa. Zeker leuk om te weten dat sommige Lekker Lupine telers ook deze granen telen.
Een een flinke lepel van onze spread erbij maakt het lekker smeuïg. Natuurlijk ook fijn om te weten dat ik zo ook nog eens lekker voedzaam eten op tafel zet. Mijn kinderen die veel sporten zijn er ook dol op!
En tot slot ben ik natuurlijk super trots dat het ons gelukt is om onder eigen label 2 producten van onze eigen lupinebonen op de markt te brengen. We hadden dit nog nooit eerder gedaan. Het was een enorme zoektocht om uiteindelijk tot spreads en pasta te komen die mensen niet alleen super lekker vinden, maar we ook nog eens een gezond en voedzaam product op tafel zetten. Dank aan de vele “proevers” en mensen die hierbij hebben hebben geholpen!
Zo hielp o.a .smaakexpert Yolanda van der Jagt ons met het bedenken van de smaakcombinaties voor de spreads en hebben we via FoodInspiration vaak het podium gekregen om ze te laten proeven aan experts. Ook hebben we in samenwerking met het netwerk van Goede Zorg Proef je - de spreads laten testen aan vele zorginstellingen.
Daarnaast zijn we super blij met Liesbeth Ronden. Zij ontwikkelde een huisstijl voor ons eigen label LuPien Cuisine en de labels voor de Spreads en Pasta. Binnenkort goed te zien op de eigen website!
In de volgende stap hoop ik dat we onze producten ook geheel biologisch kunnen maken. Onze lupinebonen en het lupine meel zijn dat in ieder geval al!