Paula Middendorp: Paula’s Catering & Kookworkshops

Paula is een echte Lekker Lupine ambassadeur en kookt super lekkere en verrassende gerechten met onze lokale en biologische lupinebonen. Met pure en kraakverse ingrediënten maakt Paula de lekkerste hapjes, lunches en buffetten. Daarnaast verzorgt ze kookworkshops op bijzondere locaties. Voor feestjes, personeelsborrels, familie-bijeenkomsten of welke gelegenheid dan ook. Ze inspireert je om puur, lekker, gezond, biologisch en duurzaam te eten met groenten in de hoofdrol. Compleet verzorgd of zelf aan de slag tijdens een kookworkshop! Het kan allemaal, altijd anders dan anders en uniek.
Kijk op haar website via deze link: Paula’s Catering & kookworkshops

Speciaal voor Lekker Lupine deelt ze haar ‘ALTIJD SUCCES RECEPT’ Lokale Paella met Lupinebonen!
TIP: Op de Wageningse Streekwaarmarkt op zaterdag vind je niet alleen lupinebonen, maar ook oesterzwammen van Urban Funghi, Parel Gerst van Graangeluk, groentes en kruiden van Eet-Wageningen, Lichtveen, De Hoge Born. Kijk voor meer info en producenten van Streekwaar op de website.
Kijk op de recepten pagina op deze site voor Paula’s recept ‘lokale paella met lupinebonen’

 

Luister nu naar de Slow Foodies Podcast
met Paula over haar lokale Paella

>> Link naar Podcast

Cateraar Paula Middendorp leerde paella maken van een Spaanse kok in Valencia, maar besloot haar eigen draai aan het recept te geven. Want Paula kookt slow, en vrijwel alleen met groente. Nu is het een lokale vegan paella, met parelgerst in plaats van rijst, oesterzwammen in plaats van vlees en lupinebonen voor de eiwitten en de crunch.

Topper
Het bleek een topper bij Paula’s Catering & Kookworkshops. Paula haalt alle producten uit haar eigen streek, rond Wageningen. Daar hebben slowfood-voedselmakers de handen ineengeslagen in het netwerk StreekWaar. Jitske ging met Paula buitenkoken en zo horen we alles over wat er in de paella gaat, en waar het vandaan komt.

Slow Foodies
Luister naar meer podcasts van maker Jitske Jonkman vanaf haar site Slow Foodies.

 
Previous
Previous

Anke van Dalfsen, consument

Next
Next

Frank van Eerd, De Bisschopsmolen